Sîmbată clubul nostru sărbătorește 12 de la fondare ! Postează cea mai frumoasă felicitare adresată clubului Dacia Chișinău (text,foto,video) și câștigă un fanion cu semnăturile campionilor! Un fan adevărat trebuie aibă neapărat în colecție acest suvenir!
Noul imn de echipa a zimbrului: in loc de zi pu la la zi pu la la la la la au pus :zi mu zi mu zi muie muie muie zimbru
"Slava ţie Dacia noastra, îţi vom fi mereu un scut" (c). Mulţi ani înainte de dominare în fotbalul local.
Dacia esti o echipa tinara si ai aratat ca poti sai rupi pe zimbru si sheriff !Dacia continua tot asa ! SI VE FI O ECHPA CU NUME MARE!!!!!!!!!
Ghandi spunea : "Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume" . Eu sunt Dac și mă mîndresc cu asta. De acum 12 ani are inima pentru cine să bată. De acum 12 ani e Dacia Chișinău! Dacia, te iubesc, te voi iubi,/Atît timp cît voi trăi! La mulți ani!
La multi Multi ani!!!!!!!!!!! Sintem cei mai buni din Moldeveni.Sintem chisinaueni si-ntodeauna vom striga FORTZA DACIAAAAAAAAA
Tinem cu echipa noastra, Si la bine si la greu, O iubire galben-albastra, E mereu la Chisinau. Ai fost,esti si vei fi mereu Echipa sufletului meu! Eu imi dau viatza pentru voi, felicitari Dacia... de la noi! Cu aceasta zi minunata...as dori ca tu ,,Dacie” sa simti tot ce simtem noi pentru tine...Dragoste ... respect si caldura sufleteasca...Sa ai parte de victorii glorioase...sa ai parte de dragostea noastra in continuare....Dacia...te iubim foarte mult....
in primul rind...taci din gura ... esti inca mic...si trebuie sa mai cresti ca sa vb cu mine....in al doilea rind Nu sunt ca tine sa vb prostii...fa ceva pentru galerie daca esti...stii numai sa vb mult...in al treilea rind eu fac colectie de fan-shop Dacia...
crezi ca eu nu merg la meciurile cu dacia !si nu sunt in galerie!6 meciuri consecutiv merg !numai azi nam putut la meciul cu iskra sa vin din cauza scolii!si daca faci colectie cumaparati